Bildgalleri

Dybecks byalags 15-års jubileum och grillfest på Solhaga den 4 augusti 2010.
Danssällskapet Menuetten svarade för underhållningen 

Årsmöte 2020-03-11 

Årsmötet avhölls som planerat på Skurups sparbanks Mötesplatsen. Trots virusvarningar var mötet välbesökt, 29 medlemmar deltog. 
Avgående ledamöter var Viveca Kristiansen, Hans Hallgren och Susanna Lanelius. Viveca lämnade ordförandeposten efter tio år och Hans lämnade efter 14 år i styrelsen. Nyinvalda ledamöter blev Johan Lister, Bo Ljungberg och Jane Thörnqvist. Ordförandeposten är vakant, för övrigt återfinns styrelsens nya sammansättning under Styrelsen

På begäran finner ni  receptet på kassörens underbara  kakor bland bilderna.

Framtidsplaner för Bingsmarkens Camping 2020-01-15 

Det blev en mycket välbesökt kväll i Östra Vemmenhög när nye arrendatorn Tobias Jönsson berättade om vilka planer han har för campingen. Det kommer att vara en öppen anläggning där alla är välkomna. Vi kommer att kunna handla frukostbullar, spela padel eller ta en öl och pizza på den nya restaurangen. 
Anläggningen öppnar i april. Läs mer på https://bingsmarkenscamping.se/
Hoppas vi ses på campingens uteserveringen till sommaren över en öl och pizza.

Föredrag av Ewa-Gun Westford  2019-11-06

I kväll förgyllde Ewa-Gun Westford livet för byalagsmedlemmar från Dybeck och Stora Beddinge. Det var ett välbesökt möte, 95 deltagare njöt av Ewa-Guns inspirerande berättelser om livet som polis, barndomens Borrby, familjelivet, mötet med Wallander m.m. Innan Ewa-Gun åkte hem till sin Allan, blev hon välförtjänt avtackad med några lokalt producerade produkter. Efter fikat hade flera lyckliga deltagare turen att vinna några av de fina priserna som utlottades på entrébiljetten.

Sommarfest i Hörte 2019-08-07

Trots regnskurar tidigare under kvällen, lyste solen som på beställning när dryga 50-talet medlemmar samlades i Hörte hamn på onsdagskvällen. Först intogs den medhavda picknicken i Fiskarhuset och i Fågelskådarhuset.
Därefter fick vi lyssna till Karin Tingnes vackra stämma, Peter Tingnes gitarrspel samt Anders Ingvar på munspel.
Före hemgång serverades det kaffe med dopp.

Besök i Slagelse på Själland 2019-05-22

Arbetsdag i Hörte hamn 2019-04-28

Rulla till toppen